Facebook pixel

WAAROM FLOORIFY?

01

DE STERKSTE THUIS

Plezier maken is de essentie van het leven. En dat er al eens een ongelukje gebeurt, neem je er graag bij. Net daarom zijn onze Floorify rigide vinyl vloeren schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag,een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern.

Waarom? Omdat een feestje in huis je geen kopzorgen hoeft te geven. Omdat je je als ouder geen zorgen hoeft te maken over spelende kinderen. Omdat een keukenongelukje geen ramp is.

Uitzetting bij rigide plank

Uitzetting bij rigide plank

sterk

EEN ECHTE STERKE PLANK

  • Bij traditioneel click vinyl zijn de vloerpanelen heel erg soepel. Bij opwarming door bijvoorbeeld direct zonlicht worden ze zelfs ronduit "slap" en gaan bovendien uitzetten. Daarbij missen ze de innerlijke kracht (stijfheid) om de panelen naast zich weg te duwen. Resultaat: de vloer zet uit op zijn zwakste plek en duwt de kopse kanten van de panelen omhoog.
  • Floorify vinyl planken zijn rigide, net zoals parket en laminaat. Bij uitzetting gaan ze zich dan ook als parket of laminaat gedragen: de afzonderlijke vloerpanelen zijn voldoende stijf om de panelen naast zich weg te duwen zodat de vloer uitzet in zijn uitzettingsvoeg. De uitzetting van de Floorify rigide vinyl vloeren is trouwens sowieso uiterst beperkt dankzij hun bijzonder goede dimensionele stabiliteit. Daarom is een uitzettingsvoeg van slechts 5mm rondomrond de vloer voldoende.

EXTREEM IMPACT RESISTENT

Dankzij de hoge densiteit van de Floorify Rigid Core en de kwalitatieve Floorify Comfort ondervloer is je Floorify rigide vinyl vloer bijzonder impact resistent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld parket laten zware, vallende voorwerpen geen sporen na. Ook langdurige indrukking van zware meubels leidt niet tot putjes in het vloer oppervlak. Dit in tegenstelling tot het traditionele click vinyl waar zware belasting leidt tot een blijvende indrukking.

FLOORIFY IS EXTREEM VORMVAST! ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Het grote voordeel van een rigide vinylvloer is dat je die vloer op bijna om het even welke ondergrond kan plaatsen zonder complexe voorbereiding (egalisatie). Zonder doortekening van de voegen van een onderliggende tegelvloer. Zonder doortekening van een lichtgolvende chape.

Altijd een mooi en vlak loopoppervlak, zoals bij echt parket.

Daarom is het uiterst belangrijk dat je rigide PVC vloer helemaal vormvast is en blijft. Ook in extreme omstandigheden (vb. hoge temperaturen, direct zonlicht). Ook op langere termijn (die vloer blijft er immers jaren liggen).

Floorify garandeert die vormvastheid. Een Floorify plank kan je niet vervormen, ze behoudt altijd haar oorspronkelijke vorm. Dat tonen we je ook graag: The Floorify plank race test.

sterk

sterk

sterk

DE STERKSTE KLIKVERBINDING

Dankzij de unieke Floorify Rigid Core en het bijzonder robuuste kliksysteem is de klikverbinding bij Floorify rigide vinyl vloeren tot 2 keer zo sterk als die van een 8mm laminaat vloer en zelfs 4 keer zo sterk als bij traditioneel click vinyl. Geen risico op open voegen als de vloer krimpt bij afkoeling na een zonnige dag. Ook bij plaatselijke zware indrukking moet je niet bang zijn om de klik verbinding te breken met hoogteverschillen als gevolg. Dansfeestjes en hoge hakken stellen geen probleem voor deze vloer !

EXTREEM VLEKKENRESISTENT

De innovatieve Floorify anti-vlek technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in het oppervlak kunnen doordringen. De meeste vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek. Lastige vlekken kan je eenvoudig verwijderen met wat aceton. Zonder dat er een spoor van achter blijft !

02

ALS EEN VIS IN HET WATER

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

watervast

watervast

HELEMAAL WATERVAST, TOT IN DE KERN

Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

03

ZO COMFORTABEL DAT JE ER STIL VAN WORDT

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de

geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een zacht loopvlak én een akoestische laag.

Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

HEEL STIL

Je Floorify rigide vinyl vloer absorbeert het geluid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat dat door zijn hoge oppervlaktespanning een trommel effect genereert en het geluid gaat reflecteren. Geen last van vervelend tikgeluid met je Floorify vloer !

comfortable

WARM

Floorify rigide vinyl vloeren nemen net als echt hout heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om ze met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je 's ochtends uit bed of uit de douche komt !

language