Facebook pixel
De vrolijke terrazzo spikkels zijn terug!
Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of eerder speels: de Italiaanse Terrazzo uit de jaren zeventig heeft het allemaal.

DE VROLIJKE TERRAZZO SPIKKELS ZIJN TERUG!

Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of eerder speels: de Italiaanse Terrazzo uit de jaren zeventig heeft het allemaal. En daar heeft Floorify gretig op ingespeeld. De combinatie van de perfecte originelen met een vleugje eigentijdse creativiteit leverde twee Terrazzo prints op die naadloos aansluiten bij de moderne interieurstijlen van vandaag.

De tegels in klikvinyl zijn met hun 600 x 900 mm extra groot, wat voegen quasi onzichtbaar maakt en een prachtige uniforme look creëert. Inclusief extra sterkte, vlek-, water- en schokbestendigheid maakt dit de Floorify klikvinyl bijzonder geschikt voor ruimtes die nogal veel te verduren krijgen zoals badkamers en keukens.

F023 - Verona

De Terrazo look in een zacht kleurenpalet waar zelfs het trendy poederroze in voorkomt en die perfect past binnen de nudes & naturals interieurstijl die rust en harmonie uitstraalt.

F024 - Terrazzo

De originele, kleurrijke Terrazzo look die perfect past in een trendy, kleurrijke interieurstijl met een knipoog naar de jaren zeventig. Een echte eyecatcher!

             

language