Facebook pixel
Een gespikkelde vinyl vloer? Trendy & gemakkelijk
Stijlvol, betaalbaar, makkelijk te leggen en verrassend. Deze vinyl vloer heeft het allemaal.

Een gespikkelde vinyl vloer? Trendy & gemakkelijk!

Terrazzo is back on track: de vrolijke spikkels zijn aan hun opmars bezig. Dat snappen we helemaal. Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of speels: de Italiaanse Terrazzo uit de jaren zeventig heeft het tenslotte allemaal.

Belgische vloerenbedrijf Floorify heeft hierop slim ingespeeld met hun grote Terrazzo klik vinyl-tegels. Hun designteam combineerde het beste uit het origineel met eigentijdse creativiteit. Het resultaat? Twee Terrazzo prints die naadloos aansluiten bij de interieurstijlen van vandaag. Fijn als je houdt van een betaalbaar hip interieur met een duurzaam gebruiksgemak.

DAG VOEGEN!

De tegels van klik vinyl zijn extra groot (600×900 mm!) wat voegen nagenoeg onzichtbaar maakt en die prachtige uniforme look creëert. Je legt ze razendsnel dankzij het eenvoudige kliksysteem. De tegels zijn ook extra sterk: deze vloer kan tegen een stootje! Daarnaast zijn ze heel duurzaam, slijtvast en vlek-, water- en schokbestendigheid. Dit maakt de tegel heel geschikt voor ruimtes die nogal veel te verduren krijgen, zoals badkamers en keukens.

VINYL VLOEREN

De rigide vinyl vloeren van Floorify zijn dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met  een superhandig kliksysteem. Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor elke ruimte: van woonkamer en werkruimte tot de keuken en badkamer.

language