Facebook pixel
Move over marble, today it's all about terrazzo...
Een terrazzo vloer hoeft niet altijd extravagant of druk te zijn, bewijst deze Belgische interieurdesigner in een van zijn nieuwste projecten.

    

MOVE OVER MARBLE, TODAY IT'S ALL ABOUT TERRAZZO...

Een terrazzo vloer hoeft niet altijd extravagant of druk te zijn, bewijst deze Belgische interieurdesigner in een van zijn nieuwste projecten. Hij integreerde de Floorify terrazzo vinyltegels in een van de ruimtes bij Be Central, de uitvalsbasis van verschillende (start-up) ondernemingen die samenwerken om de digitale kloof in een bloeiende ondernemerssetting te verkleinen. Een strak resultaat met het nodige charisma. En dat in een van de drukst bezochte plaatsen van de Belgische hoofdstad: het stationsgebouw.

Dat hiervoor een vloer nodig is die tegen een stootje kan, hoeven we je zeker niet te vertellen. Net zoals een stenen Terrazzo vloer zijn de Floorify rigide vinyltegels uiterst duurzaam en slijtvast. Een intensief beloop vormt hierdoor geen enkel probleem. Best wel handig als je even nagaat hoeveel mensen dagelijks de hallen van een station doorkruisen.

“Voor dit project wilden we bovendien een vloer die licht was om de nodige openheid te scheppen, maar met de nodige charme en speelsheid. De terrazzovloer van Floorify paste helemaal binnen dit plaatje. Méér nog: de spikkels in het decor verdoezelen al eens wat vuile voetstappen of achtergebleven waterplasjes, perfect toch?”

Met 600 x 900 mm zijn de tegels ook extra groot, wat voegen quasi onzichtbaar maakt en een snelle plaatsing garandeert dankzij het eenvoudige kliksysteem. “Een zwevende plaatsing was een must. Floorify is de enige die een stijlvolle terrazzo look kan aanbieden in een vloer die niet verlijmd moet worden of waarbij geen rekening gehouden moet worden met droogtijden”, aldus Maxime De Campenaere. Dit maakt onze vloeren ideaal voor diverse projecttoepassingen en commerciële ruimtes, waar het vaak een race tegen de klok is om alles op tijd klaar te hebben.

language