Facebook pixel
Rigide vinyl vloer plaatsen: dé voordelen
Een vinyl vloer plaatsen is dé oplossing voor heel wat van jouw zorgen. Daar zijn we met Floorify van overtuigd. Onze rigide vinyl vloeren garanderen je zonder twijfel een positieve ervaring.

            Rigide vinyl vloer plaatsen: dé voordelen

            Een vinyl vloer plaatsen is dé oplossing voor heel wat van jouw zorgen. Daar zijn we met Floorify van overtuigd. Onze rigide vinyl vloeren garanderen je zonder twijfel een vlotte ervaring tijdens het plaatsen.

            Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon leggen, klikken en klaar! Het filmpje maakt alvast veel duidelijk:

            GEEN STOF, GEEN LAWAAI

            Floorify rigide vinyl vloeren zijn ideaal voor het plaatsen in appartementen of voor renovatie in een bestaande woning:  Versnijd je Floorify rigide vinyl vloer gewoon met een Stanley breekmes. Slechts tweemaal snijden en klaar. Niemand heeft nog last van geluid of stof!

            RENOVATIEVRIENDELIJKE VLOER

            Floorify vinyl vloeren zijn dun. Heel dun. Slechts 4,5 of 4 mm. Dat is ideaal voor renovatie, gezien je dit bovenop een bestaande vloer kunt plaatsen. Een extra plus: dankzij de minimale hoogte behoud je makkelijk bestaande deuren. Da's mooi meegenomen!

            Een bestaande vloer of kleine oneffenheden? Zand, sorry ... Floorify erover. Ook vinyl leggen op tegels behoort nu tot de mogelijkheden . Zelfs die oude, lelijke tegels mogen dus blijven.

            IDEAAL VOOR VLOERVERWARMING

            Floorify vloeren zijn uitermate dun en kunnen in combinatie met de Comfort Ondervloer perfect gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming met warm water of elektriciteit die in de chapelaag verwerkt is. Zorg er wel voor dat de oppervlakte van de vloer niet warmer wordt dan 27°C en gebruik altijd de aanbevolen Floorify Comfort ondervloer. Meer over vinyl op vloerverwarming.

            PLANKEN COMBINEREN MET TEGELS?

            Wist je dat je onze planken en tegels perfect kunt combineren? Dankzij het gebruik van hetzelfde kliksysteem kunnen er verschillende vloeren aan elkaar geplaatst worden. Verkies je een tegel in jouw keuken en een lange plank in jouw living? Dat kan perfect. De naadloze en subtiele overgang zorgt bovendien voor een esthetisch hoogstandje. Weg met hoogteverschillen en opvallende voegen! Welkom Floorify planks and tiles!


            language