Facebook pixel


INTERIEUR TALENT GEZOCHTFloorify is de trotse en exclusieve vloerenpartner van het programma interieur talent gezocht met vtwonen.  

8 stylisten zijn in de running om zich te kronen tot hét stylingtalent van België en Nederland. Bestaande interieurs en ‘tiny styling houses’ worden omgetoverd tot echte pareltjes en daarbij konden de Floorify rigide vinyl vloeren natuurlijk niet ontbreken. 

Modern basic of landelijk warm? Floorify past écht overal en zorgt voor die extra touch in elke kamer en interieur. 
Elke zaterdag om 18u30 op VTM en zondag om 17u30 op SB6.INSPIRATIOn For every Room!Looking for a floor for your bathroom  or  kitchen? Or maybe for your commercial property? It's all possible thanks to the unique properties of a Floorify vinyl floor.

Be inspired by our own interior images or take a look into some of our realisation: #floorifans.


Choose your room:

GET INSPIRED

Our floors offer endless possibilities. Take a look inside the homes of proud owners and be inspired by their choices.

GET INSPIRED

Our floors offer endless possibilities. Take a look inside the homes of proud owners and be inspired by their choices.

Share your project on Instagram with the hashtag #floorifan and we will share the photos on our website.

EEN FRISSE START MET VT WONEN

Iedereen maakt het ongetwijfeld wel een keer mee in zijn leven: verhuizen. Spannend, dat wel, maar vaak een lastig karwei dat onderschat wordt. In het tv-programma ‘Een frisse start met VT Wonen’ biedt verhuisheld Sieg De Doncker samen met stylistes Ozanne en Guillemine Mertens een helpende hand om van je huis een thuis te maken. En de vloertjes? Die komen van Floorify!

Het feelgood programma boordevol wooninspiratie helpt elke week een koppel met verhuizen. Terwijl presentator Sieg De Doncker het zware werk voor zich neemt, toveren Ozanne en Guillemine elke kamer om tot een gezellige woonruimte. En daarbij kon Floorify niet ontbreken. De zusjes Mertens kozen enkele pareltjes uit onze vloerencollectie die elk interieur weten op te vrolijken. Van back to basic tot industrieel of landelijk? Onze vloeren passen écht overal.

Interieurfanaat of niet? De zusjes Mertens maken iedereen warm voor de nieuwste trends met leuke DIY ideetjes en praktische stylingtips. Daarbij geven onze Floorify rigide vinylvloeren net dié extra touch aan ieder interieur en elke kamer. Klinkt fantastisch, niet?

VT WONEN

FRISSE START MET VT WONEN

Ontdek de fantastisch mooie make-overs van vt wonen. 

Nieuws

nieuws

Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify rigide vinyl vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is.

View More
nieuws

Dit koppel botste op de Floorify Cognac vinylvloer (F019) en werd meteen verliefd op de vloer én de voordelen.

View More
nieuws

Ga voor de stoere, industriële look van onze Floorify XL betontegels. Een vloer waarmee je eindeloos in elk inteieur kunt combineren. Olivier Caluwier van FIVE AM aan het woord.

View More

language