Wat is het verschil tussen klik vinyl en Floorify?

Het verschil tussen standaard klik vinyl en Floorify zit in diverse unieke kenmerken die Floorify onderscheiden en speciaal maken. Hier zijn de belangrijkste punten:

1. Waterbestendig: Floorify vloeren bestaan uit een rigide vinylkern die niet alleen stevig en robuust is, maar ook watervast. Dit betekent dat Floorify vloeren in tegenstelling tot traditionele klik vinyl, bestand zijn tegen vocht en water. Ze kunnen dus zonder zorgen in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens geplaatst worden, maar zijn niet geschikt voor ruimtes zoals inloopdouches.

2. Ondervloer: Floorify vloeren worden altijd geplaatst bovenop een geschikte ondervloer, zoals de Floorify Comfort ondervloer. Dit garandeert optimale prestaties, zoals egaliserend vermogen, verhoogde impactresistentie, verbeterd loopcomfort en effectieve geluidsisolatie. Dit zijn kenmerken die niet altijd voorkomen bij standaard klik vinyl vloeren.

3. Warmte- en Geluidsisolatie: De unieke structuur en de speciaal ontworpen ondervloer zorgen ervoor dat Floorify vloeren een hoge mate van geluidsabsorptie bieden en ook geschikt zijn voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Dit zorgt voor extra comfort in huis.

4. Duurzaamheid en Garantie: Floorify vloeren bieden een hoge slijtbestendigheid en zijn geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, met uitgebreide garantievoorwaarden die aanzienlijke bescherming bieden tegen materiaal- en fabricagefouten. De garantie varieert afhankelijk van het product en de toepassing, maar kan oplopen tot 30 jaar voor residentieel gebruik en 5 jaar voor commercieel gebruik. Dit is doorgaans langer dan de garanties op standaard klik vinyl vloeren.

5. Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Net als andere klik vinyl vloeren, zijn Floorify vloeren ontworpen voor een eenvoudige installatie zonder verlijming. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en bieden met de Floorify specifieke reinigings- en onderhoudsproducten extra zekerheid voor het behoud van kwaliteit.

Conclusie
Floorify biedt een combinatie van duurzaamheid, waterbestendigheid, comfort en gemak die ze onderscheidt van standaard klik vinyl vloeren. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes, waarbij ze tegelijkertijd een stijlvolle en praktische vloeroplossing bieden.

Bekijk alle veelgestelde vragen